Vedeta și-a surprins urmăritorii

Dana Budeanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar pe rețelele de socializare vedeta știe cum să atragă atenția și să stârnească interes în rândul urmăritorilor ei. Fotografiile postate recent de ea pe Instagram au strâns mii de aprecieri din partea fanilor ei, mai ales că vedeta este într-o formă de invidiat.

În imaginile postate pe rețelele de socializare, Dana Budeanu apare în costum de baie, bucurându-se de vacanță și de razele soarelui.

Ea a vorbit în urmă cu ceva vreme despre rețeta siluetei sale, mărturisind că își menține forma fizică printr-un stil de viață activ și prin practicarea sportului. Ea spus și ce preferă să mănânce, dar și când face excepții și se răsfață cu un tort.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 1.00. Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc, de obicei, paste.

Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort”, a scris Dana Budeanu în urmă cu ceva vreme pe Instagram.

Sursa: Instagram

Îi critică pe cei care s-au operat și nu recunosc

Anterior, Dana Budeanu a fost critică față de intervențiile estetice ale unor persoane publice care nu recunosc sau mint în privința acestor schimbări. Ea a abordat subiectul injectării buzelor, criticându-i pe cei care nu recunosc astfel de intervenții.

„Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate și când au slăbit, au rămas cu buzele. Se vede că ești raton, rățoi expandat, Donald Duck.

Se vede că ți-ai băgat în gură. Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze, băgate în față, ca niște branțuri. Se vede! De ce minți că nu ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai? Care e scopul ca tu să arăți în halul ăla? Mai bine nu spui. Nu răspunzi și aia e, dar nu minți”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu are și ea intervenții estetice, însă nu la nivelul feței, ci doar la nivelul bustului.