Liviu Dragnea este din nou în centrul atenției. Chiar dacă se află în spatele gratiilor, numele fostului lider al PSD apare pomenit chiar după protestul din 10 august 2019.

Cel care l-a invocat a fost nimeni altul decât protestatarul Mălin Bot. Între acesta și polițistul Marian Godină a izbucnit o ceartă de nedescris iar Dragnea se pare că n-a scăpat.

Totul a pornit după ce Mălin Bot a acuzat că o femeie i-a lovit aparatura de filmat la mișcarea din 10 august 2019. Imediat, Godină a comentat ironic: ”După ce a împins acea femeie care i-a „agresat” sculele de filmat, mă așteptam ca Mălin Bot să meargă să-și scoată certificat medico-legal și să reapară înfășurat în ghips până la brâu”.

Bot a vrut imediat să replice și a acuzat acuzații dure. El a susținut că Godină este controlat de Dragnea prin șefii DIPI. „Godină știe dar nu are curajul să comenteze”.

Marian Godină a răspuns pe blogul său: ”Nu îl consider în niciun caz jurnalist, nu îmi place ceea ce face și aș refuza oricând să particip la un eveniment la care ar participa și el.  Văd că unii numesc curaj circul pe care el îl face. Să te agăți de indicatoare pe stradă, să îndemni oamenii să împingă gardurile și alte scenete penibile, toate pentru a avea apoi subiecte de postat pe youtube, pentru bani, mie nu mi se pare niciun curaj, ci o impostură grosolană. Uitați-vă la comentariu lăsat aseară la mine pe pagină, în care spune că sunt controlat de Dragnea prin șefii DIPI. Trist e că unii chiar vor crede ce a vomitat aici. De aceea vă rog să mă mai comparați cu acest personaj atunci când mă veți vedea pe mine cocoțat pe vreun indicator cu câțiva jandarmi trăgând de mine sau când voi posta eu vreun cont unde să vă cer să îmi faceți mie donații”.

Bot a continuat și el: ”În clipa când l-am întrebat de DIPI, Marian Godină m-a blocat, apoi a scris urgent altă denigrare pe blogul lui. A șters toate comentariile mele despre DIPI, fără să ofere vreun răspuns. Dacă eu nu aveam dreptate, trebuia să aibă o reacție relaxată. De data asta șterge orice comentariu de la urmăritorii lui în care i se atrage atenția că face un joc murdar. Urmăresc de ceva timp cum șterge imediat, cred că a șters sute de comentarii deja. Jenant”.