Cumpănaşu, față în față cu Dincă: Este pentru prima dată când sunt cu acest nenorocit

Unchiul Alexandrei Măceşanu s-a arătat îngrijorat în legătură cu ce se va întâmpla în sala de judecată, când va fi față în față în cu Gheorghe Dincă, conform informațiilor transmise de adevarul.ro

„Este pentru prima dată când sunt cu acest nenorocit. Eu sunt pregătit să spun adevărul şi să ajut, dar nu poţi să fii pregătit să dai ochii cu un asemenea individ. Aş avea multe să-i adresez, dar din păcate, din păcate, nu cred că mi se va permite, având doar statutul de martor. Aş avea multe să-i spun şi nu numai, dar… Sper să nu scape nepedepsit pentru toate faptele pe care le-a comis. Eu voi spune ce ştiu, aşa cum am făcut şi la Parchet, mai departe ţine de instanţă, însă vin cu speranţe, totuşi“, a declarat Alexandru Cumpănaşu, la intrarea în sediul Tribunalului Olt.

Un nou termen în procesul crimelor de la Caracal

După ce Alexandru Cumpănaşu a fost citat ca martor în procesul crimelor de la Caracal şi s-a şi prezentat, bunicul Luizei Melencu s-a arătat foarte nemulțumit de situaţie. Stelian Iordache a suținut că familia sa este tratată discriminatoriu, deoarece părţile din proces şi martorii au trecut prin filtrul de la intrare, pentru accesul în sală, însă bunicului Luizei nu i s-a permis accesul.

„Se face accesul în sală pe ochi frumoşi, înţelegeţi? Noi avem tot interesul să aflăm ce s-a întâmplat cu nepoata noastră, pe când aici văd că a venit ca martor fostul candidat Cumpănaşu. Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem, noi am venit aici cu alte gânduri şi alte dorinţe, să aflăm ce s-a întâmplat cu Luiza. Nu vedeţi că se face în continuare discriminare? Noi suntem familia Iordache, iar el e domnu’… Să aşteptăm să vedem ce hotărăşte grefiera. Grefiera, nu judecătoarea, hotărăşte“, a acuzat bunicul Luizei, conform sursei menționate.

De asemenea, acesta a susținut că Alexandru Cumpănaşu a avut un singur scop : „să-şi facă publicitate la toate posturile de televiziune”.

„Dumneavoastră, dacă aţi fi în locul nostru… Ăsta e începutul, să vedm ce va spune în sală, să vedem ce afirmaţii va face în sală. Asta ne interesează pe noi şi după aia o să vedeţi circ afară, când vom ieşi, pentru că el tot timpul a venit cu aberaţii şi minciuni, în realitate absolut nimic cu date concrete despre cazul Caracal. El a avut un singur scop şi un singur interes, să-şi facă publicitate la toate posturile de televiziune şi să candideze pentru funcţia de preşedinte. Un corupt, un mizerabil, un om murdar“, a completat Stelian Iordache.