Manelistul a reacționat după imaginile apărute

Ipostază șoc pentru celebrul manelist Florin Salam la un eveniment unde a fost invitat să cânte. Acesta și-a făcut apariția la nunta unor tineri în stare de ebrietate, după cum arată și imaginile care au ajuns pe rețelele de socializare.

După imaginile au devenit virale, Florin Salam a reacționat la rândul său și a transmis un mesaj pe contul său de TikTok pentru „toți cei care mă iubesc și pentru cei care mă invidiază”. El a spus că indiferent de situație, tot el rămâne numărul unu.

„Pentru toți cei care mă iubesc și pentru cei care mă invidiază. Să cânți zi de zi, de dimineața până seara, nu este ușor. Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește …

În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți. Tot numărul unu sunt peste toți. Și pentru voi, care v-am distrat și încântat atâta timp. Când nu mai puteți de invidie, așa sunt eu când mă trezesc”, a transmis Florin Salam pe contul său de TikTok.

Florin Salam l-a înfuriat chiar și pe naș

Florin Salam aproape că a distrus la Craiova nunta unor tineri care l-au invitat să cânte la petrecerea lor. Celebrul manelist a venit la eveniment într-o stare vizibilă de ebrietate, după cum s-a văzut din imaginile surprinse de acolo, care ulterior au ajuns și pe rețelele de socializare.

La un moment dat, artistul a fost luat de mână de naș, care vizibil revoltat i-a reproșat că de trei ore nu a cântat nimic. Acesta l-a trimis pe Florin Salam să se odihnească și să revină când se simte mai bine pentru a-și putea continua programul pentru care a fost plătit.

De menționat că, pentru astfel de evenimente private, Florin Salam percepe o taxă cuprinsă între 5.000 și 10.000 de euro.

„Du-te înăuntru acolo până îți revii și după aia cânți. Pai ce facem aici, stai de trei ore și nu cânți nimic?!”, a spus nașul revoltat.