Anul acesta, cele mai aşteptate meciuri de fotbal din Cupa Mondială, vin din Africa de Sud, direct în casa clienţilor UPC, la calitate HD (high-definition). Prin intermediul TVR HD, abonaţii UPC vor avea parte de o experienţă unică la cea mai bună calitate a imaginii şi a sunetului.  

În plus, clienţii UPC România vor putea viziona 8 meciuri în transmisiune directă şi alte 44 de partide înregistrate, difuzate în prime time, prin canalul Telesport.

UPC oferă această opţiune tuturor clienţilor actuali şi vine în întâmpinarea noilor clienţi cu o promoţie specială.

Toţi cei care contractează pe timp de doi ani pachetul de servicii UPC Digital TV HD şi HD DVR în perioada 28 mai – 31 iulie primesc serviciul de HD gratuit, timp de un an, urmând ca în al doilea an să plătească numai 15 RON pe lună în plus faţă de abonament. În cazul contractelor pe o durată de un an, serviciul HD este gratuit timp de şase luni.

În plus, pentru clienţii actuali, UPC va înlocui gratuit mediaboxul existent cu unul destinat recepţionării canalelor HD.

„Abonaţii UPC vor face parte din scrierea unei noi pagini în istoria televiziunii. Cu abonamentul Digital TV HD şi HD DVR, clienţii noştri vor beneficia de peste 100 de canale, pe lângă cele HD, iar cu opţiunea DVR pot înregistra cele mai bune momente din programele TV, pe care le pot urmări din nou, oricând.”, declară Dragoş Militaru Director Comercial, UPC România.

Pentru ca experienţa să fie completă, noii abonaţi UPC în perioada promoţiei, vor avea şansa de a câştiga unul dintre cele de 500 de televizoare Samsung LCD HD Ready.

Televiziunea HD oferă imagine de 5 ori mai clară decât în cazul televiziunii standard, culori şi profunzime nemaiîntâlnite şi sunet la înaltă calitate. Toate acestea sunt o experienţă unică pentru toţi clienţii UPC, dar mai ales pentru iubitorii de fotbal, care vor urmări meciurile Cupei Mondiale la cea mai bună calitate existentă pe piaţă în prezent.

Pentru a se înscrie la tragerea la sorţi şi a avea şansa de a caştiga un televizor cu ecran LCD de la Samsung, participanţii la promoţie trebuie să devină client al UPC România, în perioada 28 mai – 31 iulie, încheind un contract de furnizare servicii electronice, pentru oricare dintre serviciile disponibile, cu condiţia ca serviciile contractate să fie instalate în aceaaşi perioadă.

Participanţii trebuie să completeze câte un cupon de concurs dedicat promoţiei şi să îl depună în magazinele UPC.

Premiile se vor acorda prin tragere electronică automată la sorţi din baza de participanţi înscrişi, care au depus un cupon valid, până la data de încheiere a concursului.

Tragerile la sorţi vor avea loc în zilele de: 11 iunie, 25 iunie, 16 iulie, 6 august. Câştigătorii vor fi validaţi de Organizator în termen de două zile de la tragerea la sorţi.