Gigi Becali susține că a vindecat mai multe persoane apropiate, inclusiv mama sa, care erau infectate cu coronavirus.

El a dezvăluit că este singurul din familia sa care nu a contractat COVID-19, despre care spune că ”este un fleac”.

”De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut coronavirus.

”Virusul ăsta e un fleac”

Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu”, a dezvăluit Becali, care a arătat că vrea să aducă medicamente din India și Rusia, care i-ar putea ajuta pe cei infectați cu COVID-19.

”Vreau să aduc nişte medicamente din India, pentru că virusul ăsta e un fleac. Au avut zeci de persoane pe care i-am vindecat.

Să ne spună Ministrul Sănătăţii, dacă ai virusul, te duci şi iei de la farmacie, cutare medicament. Că ei, de ce mor? Că stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni.”, a mai spus Becali.

”Şi, atunci, eu ce vreau să fac? Să aduc medicamente din India sau din Rusia, să le pun în farmaciile din România fără niciun adaos comercial, ca să putem să salvăm oamenii, să nu moară”, a adăugat Gigi Becali pentru Antena 3, conform cancan.ro.

”Le-am dat medicamente”

El susţine că până în prezent a vindecat de COVID sute de oameni, inclusiv pe mama lui cu anumite medicamente.

”Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de două luni. Am avut toată comuna aproape (în care locuieşte – n.r.) bolnavă.

Le-am dat medicamente, că am avut ce să dau”, a mai spus Gigi Becali.

În context, surse din interiorul FCSB au dezvăluit că Gigi Becali s-a învârtit zilnic printre fotbaliștii clubului, atunci când mai mulți dintre aceștia au fost îmbolnăviți cu noul coronavirus, fără să se teamă vreo clipă că ar putea să se îmbolnăvească.