Plajele superbe de pe insula pe care se ajunge printr-un tunel subacvatic, precum Kalamitsi, Agiofili, Porto Katsiki, Egremni, Milos sau Kathisma, sunt doar câteva dintre motivele pentru care să alegi Lefkada. Orașul vechi, construit de venețieni, este o altă atracție de neratat a insulei.

Fie că ești un pasionat al sporturilor nautice sau subacvatice, fie că-ți dorești doar să stai tolănit la soare, o vacanță la Lefkada este de dorit pentru oricine. Și poți face asta cu doar 180 de lei, și să fii și tot timpul la curent cu ultimele noutăți economice și financiare, analize, investigații și predicții economice.

Tot ce ai de făcut este să te abonezi la revista Capital. Achiziționarea unui abonament pe 1 an te poate ajuta să călătorești sau să intri în posesia altor premii inedite.

Avem mai multe variante pentru a te ajuta să plătești abonamentul și astfel vei fi mai aproape de câteva zile liniștite pe malul mării. În plus vei beneficia de informație de calitate pentru o periodă de 1 an.

Poți să alegi să completezi talonul din ziar, să accesezi secțiunea de abonamente la http://capital.ro/abonamente.html, să folosești plata prin SMS, să plătești prin Ordin de plată (OP) sau Mandat poștal (MP), oricare din variante te va înscrie la tragerea la sorți.

Prin tragere la sorți, poți câștiga o excursie pentru două persoane în Lefkada, seturi de bijuterii, parfumuri de lux, espressoare de cafea, storcătoare de fructe, grill-uri și bineînțeles, abonamente la Capital.

Pentru detalii suplimentare poți accesa http://capital.ro/abonamente.html, suna la numerele de telefon 021.527.11.14 / 021.527.11.15 sau trimite un email la [email protected]

Mult succes!