Cum o duce Carmen Harra în SUA? Noul animal de companie al artistei a costat 7.000 de euro

Astfel, artista spune că și-a luat un nou animal de companie, pe care a dat 7.000 de euro. Este vorba despre un Shiba Inu, o rasă de câine de vânătoare din Japonia.

„Sunt foarte rari câinii ăștia. Se numesc Shiba Inu. Este o rasă foarte căutată și foarte greu de găsit. Doarme cu mine, i-am pus și treptate să se urce când vrea el”, a spus Carmen Harra, potrivit protv.ro

De asemenea, aceasta a vorbit și despre proiectele personale, explicând că scrie la o carte, dar nu neglijează nici pasiunea pentru muzică.

„Îmi creez un studio muzical, m-am gândit să scriu și muzică”, a mai spus artista, potrivit sursei menționate.

Amintim că prețul unui astfel de animal de companie este, în medie, de 3.000 de lei în România și poate ajunge pâna la aproximativ 6.000 de lei.

La ce sunt utilizați câinii special antrenați în România?

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a anunțat anterior că persoanele cu COVID-19 care tranzitează Aeroportul Internaţional vor putea fi depistate de câini poliţişti special antrenaţi. Acest lucru este o premieră în România și va fi realizat la Sibiu.

Este vorba despre un proiect pilot care se va derula pe o perioadă de 60 de zile, conform unei hotărâri aprobate joi, 15 iulie,  de către CNSU. Astfel, a fost aprobată derularea acestui proiect pilot în incinta Aeroportului Internațional Sibiu la terminalul „Sosiri”, pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-Cov-2 de către câini special pregătiți de către Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu al Poliţiei Române.

În perioada menţionată, toate persoanele care tranzitează terminalul sosiri din incinta Aeroportului Sibiu pot fi verificate pentru depistarea COVID-19 de către echipele canine special pregătite, conform hotărârii CNSU. Persoanele indicate ca posibil infectate vor fi testate gratuit cu test rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 de către personalul Direcției de Sănătate Publică Sibiu sau personalul medical existent în aeroport.

Sursă foto: Dreamstime