Accidente fără precedent în România. Șoferii și-au pierdut viața în urma impactului

Un TIR a intrat vineri într-un cap de pod și s-a răsturnat. În urma impactului de pe DN1, în Veștem, șoferul a decedat. TIR-ul era înmatriculat în Prahova și condus pe direcția Vâlcea – Sibiu. După ce s-a lovit un cap de pod, s-a răsturnat pe șosea și a intrat în parapetul median.

Șoferul în vârstă de 60 de ani s-a stins din viață din cauza rănilor suferite. Polițiștii fac cercetări, iar traficul se desfășoară îngreunat în ambele direcții.

Din informațiile primite de la fața locului TIR-ul transporta băuturi răcoritoare, notează mesageruldesibiu.ro.

Accident și în Moldova

Un grav accident de circulație cu victime s-a produs  și la intrarea în Iași în dreptul localității Poieni, comuna Schitu Duca. Accidentul a avut loc la ora 2.49, între un TIR și un autoturism, informează  ziaruldeiași.ro.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, un bărbat în vârstă de 33 de ani a murit, iar o femeie de 31 de ani a fost grav rănită.

Accidentul s-ar produs din cauza șoferului unuiVolkswagen care s-a angajat în depășirea a patru mașini, moment în care a pierdut controlul volanului. Acesta a intrat într-un TIR care circula din sens opus. În urma impactului, autoturismul Volkswagen a părăsit partea carosabilă, iar acul vitezometrului a rămas blocat la 140km/h.

Polițiștii au deschis dosar de ucidere din culpă și fac cercetări pentru a se stabili în ce condiții s-a produs accidentul.

Sursa foto: Dreamstime