"Un lucrător al firmei terţe a lovit cablurile regiei de transport, ce au luat foc şi au afectat astfel şi reţeaua de distribuţie a energiei electrice din zonă. Avem deja echipe pe teren şi facem tot posibilul să restabilim alimentarea cu energie electrică a clienţilor afectaţi în zona Toporaşi în cel mai scurt timp posibil. Zona afectată de avarie este limitată", au precizat reprezentanţii E-Distribuţie Muntenia într-un comunicat. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti Ilfov, Daniel Vasile, trei case de pe strada Tocilei au fost afectate marţi de un incendiu pornit de la un transformator electric aprins, generând avaria parţială a reţelei electrice şi deteriorarea altor transformatoare electrice de pe strada Toporaşi. 

Incendiul de la cele trei locuinţe a afectat o cameră, un acoperiş pe suprafaţa de 50 mp şi un contor electric. 

"Am solicitat intervenţia companiei de gaze şi electricitate. Populaţia a fost îndepărtată din zonă, traficul este restricţionat in totalitate. Incendiul s-a produs în subteran la conductoare de curent de 10.000 volţi. Linia de curent a fost scoasă de sub tensiune. Reprezentanţii companiei de electricitate efectuează în continuare verificări pentru determinarea cauzei. Nu sunt persoane rănite. Asigurăm măsuri PSI", a spus Vasile. 

Reprezentanţi ai Brigăzii rutiere a Capitalei au anunţat că traficul rutier este deviat de la Prelungirea Ferentari către Şos.Giurgiului.  Devierea se face de la Piaţa Ferentari până la strada Vâltoarei şi strada Toporaşi de la Prelungirea Ferentari până la str. Şinei. 

AGERPRES