Kate Middleton, prima fotografie oficială

Duminică, Palatul Kensington a publicat o fotografie oficială cu Kate Middleton, Prințesa de Wales. Aceasta este prima imagine oficială cu Kate Middleton după mai bine de două luni, de când a suferit o intervenție chirurgicală abdominală ce necesită o recuperare îndelungată, conform informațiilor transmise de BBC.

Fotografia, realizată de Prințul William la începutul acestei săptămâni, o prezintă pe prințesă împreună cu cei trei copii ai săi.

Fotografia este însoțită de un mesaj de Ziua Mamei, în care Kate transmite un „mulțumesc” pentru „sprijinul neîncetat” al publicului. Catherine, în vârstă de 42 de ani, a petrecut 13 nopți la o clinică din Londra, după operație.

Prințul William și-a vizitat soția în timpul șederii ei. Iar ea a fost vizitată și de Regele Charles înainte ca acesta să înceapă propriul tratament acolo. Palatul a furnizat puține detalii despre starea ei, ceea ce a generat speculații pe rețelele sociale, dar a afirmat că afecțiunea ei nu este legată de cancer. Acesta a menționat că va furniza actualizări cu privire la recuperarea ei doar atunci când vor exista informații semnificative noi de împărtășit.

Kate nu mai fusese văzută în public de la finalul anului trecut

În luna ianuarie, Kate Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale la abdomen, la un spital privat din Londra. La sfârșitul lunii, Prințesa de Wales a fost externată și s-a întors acasă, la Windsor.

De la început, Palatul Kensington a subliniat că soția Prințului William se va recupera acasă și nu își va asuma angajamente publice până după Paște.

Prințesa de Wales nu a mai fost văzută în spațiul public încă de la finalul anului 2023. Au apărut diverse speculații și teorii pe internet cu privire la situația sa. Este însă cunoscut faptul că se recuperează după operație.

După ce Prințul William s-a retras de la slujba memorială a nașului său, Regele Constantin, care a decedat în ianuarie 2023, au apărut și mai multe speculații cu privire la absența lui Kate Middleton.

Fiul Regelui Charles al III-lea a invocat un „motiv personal” pentru lipsa sa de la slujbă. Un expert regal a sugerat că această decizie a moștenitorului tronului ar fi putut fi percepută ca un „semnal de alarmă”, conform Daily Star. După aceste speculații, a fost emisă o declarație oficială cu privire la recuperarea Prințesei de Wales. Un purtător de cuvânt a subliniat că vor fi furnizate actualizări doar atunci când va fi necesar.