Starea de sănătate a lui Kate Middleton, după operație

În luna ianuarie, Kate Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale la abdomen, la un spital privat din Londra. La sfârșitul lunii, Prințesa de Wales a fost externată și s-a întors acasă, la Windsor.

De la început, Palatul Kensington a subliniat că soția Prințului William se va recupera acasă și nu își va asuma angajamente publice până după Paște.

Prințesa de Wales nu a mai fost văzută în spațiul public încă de la finalul anului 2023. Au apărut diverse speculații și teorii pe internet cu privire la situația sa. Este însă cunoscut faptul că se recuperează după operație.

După ce Prințul William s-a retras de la slujba memorială a nașului său, Regele Constantin, care a decedat în ianuarie 2023, au apărut și mai multe speculații cu privire la absența lui Kate Middleton.

Fiul Regelui Charles al III-lea a invocat un „motiv personal” pentru lipsa sa de la slujbă. Un expert regal a sugerat că această decizie a moștenitorului tronului ar fi putut fi percepută ca un „semnal de alarmă”, conform Daily Star.

După aceste speculații, a fost emisă o declarație oficială cu privire la recuperarea Prințesei de Wales. Un purtător de cuvânt a subliniat că vor fi furnizate actualizări doar atunci când va fi necesar.

“Am fost foarte clari de la început că Prințesa de Wales va fi plecată până după Paște, iar Palatul Kensington va oferi actualizări doar atunci când ceva va fi semnificativ”, au transmis oficialii.

Kate Middleton
Kate Middleton; Sursă: Twitter

Prințesa de Wales ar avea nevoie de mai mult timp de recuperare

Un medic a explicat de ce Kate Middleton ar avea nevoie de mai mult timp pentru a se recupera după operație. Potrivit dr. Deborah Lee, depinde foarte mult de tipul intervenției chirurgicale.

“În cazul operațiilor abdominale, majoritatea oamenilor vor sta în spital de la patru, până la șapte zile. După operația laparoscopică, perioada de spitalizare este redusă la două până la patru zile. Depinde foarte mult de ceea ce s-a făcut exact.

Dacă un pacient ajunge la ATI, mai mult ca sigur perioada de spitalizare se extinde. Apoi recuperarea este anevoioasă. Pot trece două luni sau mai mult până când pacientul se simte confortabil și se poate mișca natural și fără dureri”, a explicat aceasta pentru Express.co.uk.

Adevărul despre căsnicia lui Kate Middleton cu Prințul William

Relația dintre Prințul William și soția sa, Kate Middleton, durează de peste un deceniu. În luna aprilie, cei doi viitori monarhi ai Angliei vor sărbători cea de-a unsprezecea aniversare a căsătoriei lor. În urma căsătoriei, William și Kate au binecuvântarea de a fi părinții a trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Chiar dacă mulți ar putea crede că mariajul lor este unul perfect, se pare că realitatea este puțin diferită.

Ca în orice relație, și între cei doi ar fi existat momente tensionate, cu discuții aprinse, schimbări bruște de dispoziție și chiar bătăi cu perne, cel puțin conform declarațiilor unui expert regal. Mai multe puteți afla aici.