Așadar, Florian Coldea a avut o companie selectă în timpul festivalului Untold Dubai. Printre persoanele cu care generalul a stat la masă se află Codrin Maticiuc, zis și „Poponeț”. Acesta a avut o notă de plată incredibilă, de 8.400 de euro.

Florian Coldea a avut o companie selectă în timpul festivalului

Totuși, fostul adjunct al SRI a avut în compania sa alte personaje interesante. Mai precis, generalul a petrecut timp cu Marina Pandarof, poreclită „Regina cocainei”, fondatorul Untold, Bogdan Buta, acuzat de pedofilie, dar și Sergiu Diacomatu, „băiatul deștept” din ANRP, scrie România TV, care citează surse ale publicației Strict Secret.

Sursa menționată amintește de faptul că Diacomatu a fost condamnat în primă instanță la șapte ani și jumătate de închisoare pentru fapte de corupție. Totuși, pedeapsa a fost anulată ulterior de ICCJ pentru prescrierea faptelor.

Cei doi ar fi intrat într-un conflict la Untold Dubai, a notat publicația Strict Secret. Fapta a fost ulterior confirmată la România TV chiar de Diacomatu.

În anturajul generalului ar fi fost și Marina Pandarof. Potrivit România TV, aceasta a fost arestată în trecut după ce ar fi furnizat cocaină pentru milionarii și politicienii din București.

Potrivit anchetei de la vremea respectivă, Florian Coldea a scăpat-o din mâinile procurorilor, mai notează sursa menționată.

Generalul se afla la zona VIP alături de mai mulți milionari

Conform România TV, generalul se afla la zona VIP alături de mai mulți milionari. La momentul respectiv, ar fi dat nas în nas cu Sergiu Diacomatu. Între cei doi, ar fi existat un schimb de replici, iar Diacomatu i-ar fi vărsat paharul cu băutură în cap.

Sergiu Diacomatu a oferit mai multe informații despre momentele respective într-o intervenție la România TV.

Acesta spune că generalul era „cu o domnișoară blondă, cu iubita”. Ulterior, a fost un schimb de replici „mai contondent”, iar lui Coldea „i s-a vărsat un pahar în cap”, spune Diacomatu.

Sergiu Diacomatu a mai spus și că „niște băieți de la masa dânsului erau foarte recalcitranți că era dânsul ud și i s-a vărsat paharul pe el”.

„Era și domnul Coldea la festival. Ce să se întâmple. Dânsul era într-un grup, ca tinerii la festival. Înțeleg că era și cu o domnișoară blondă, cu iubita. A fost un schimb de replici mai contondent, mai bărbătesc și la un moment dat, înțeleg că i s-a vărsat un pahar în cap. A fost rapid. Intri în transă, muzica e tare, bei toată ziua. Dânsul era cam ud și niște băieți de la masa dânsului erau foarte recalcitranți că era dânsul ud și i s-a vărsat paharul pe el. A făcut boltă paharul, nu știu să vă descriu.”, a declarat Sergiu Diacomatu la România TV.

Sursa menționată subliniază că soția generalului, Dorina Coldea, nu a fost prezentă la festival.

Florian Coldea
SURSA FOTO: Inquam Photos/ George Călin

În aceeași zonă VIP a stat și organizatorul Untold, Bogdan Buta

În aceeași zonă VIP a stat și organizatorul Untold, Bogdan Buta. România TV scrie că acesta a fost acuzat de pedofilie, după ce doi tineri au povestit că au fost racolați de el pentru a întreține relații intime pe vremea când erau minori.

Totuși, dosarul de la Cluj pare să fie pus „pe pauză”, având în vedere că nu se audiază nimic în anchetă.

Au apărut noi informații despre sponsorizarea festivalului de la Dubai

Între timp, au apărut și noi informații despre sponsorizarea festivalului de la Dubai. Sponsor ar fi ginerele lui Ioan Niculae, potrivit unor declarații făcute de jurnalista Iosefina Pascal.

În momentul de față, Ovidiu Toma deține compania CryptoDATA prin care a devenit sponsorul unor echipe care participă la Formula 1 și Marelui Premiu al Austriei la Moto GP.

În trecut, Toma a fost partener de afaceri cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, acuzat de proxenetism și șantaj.

Mai mult, numele ginerelui lui Ioan Niculae apare și în dosarul interlopilor din gruparea Caran.

După ce au apărut informațiile menționate anterior, jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat pe pagina de socializare.

„Îl mai știți pe Diacomatu de la ANRP? Aseară a fost pe cale să devină eroul unei generații. S-a întâlnit cu Coldea la Untold Dubai. La cea mai VIP tribună, că d-aia-i plătim noi pensie specială generalului de fier forjat.

Detest actele de violență, doar va povestesc. E bine că oamenii nu s-au jignit, nu s-au măscărit în public. Diacomatu doar l-a plesnit pe Coldea, l-a înjurat, l-a scuipat și i-a aruncat un pahar de băutură-n cap. Cred că, totuși, neintenționat, că-s chestii frecvente la festivaluri, muzică tare, băutură, poluare, lume multă, atmosfera încinsă, descătușare și libertate.

Liviu Alexa a fost primul care s-a mufat la informație. Eu doar am săpat un pic mai adânc. Da’ nu prea mă pricep și nici nu cunosc lume din atmosfera rarefiată”, a comentat Victor Ciutacu pe Facebook.