Cristi Borcea și Valentina Pelinel au sărbătorit încă de pe 10 februarie, cu ocazia zilei onomastice a fostului fotomodel, conform prosport.ro

Actuala soție a lui Borcea a dezvăluit și ce cadou a primit din partea acestuia. Potrivit informațiilor oferite de către ea, Borcea a dus-o să vadă trupa Gipsy Kings.

Cum a petrecut Cristi Borcea Ziua Îndrăgostiților?

Trebuie menționat că Valentina Pelinel a postat un clip pe Instagram, în care dansează pe piesa ei preferată cu soţul ei. Este demn de menționat că Borcea a împlinit, în luna ianuarie, 51 de ani.

„De ziua mea, surpriza lui a fost un vis împlinit pentru mine: trupa mea favorită, Gipsy Kings, a fost live. Asta înseamnă iubirea. Un Valentine’s Day fericit să aveţi!”, a transmis Valentina Pelinel cu ocazia zilei respective.

Emil Ursu, unul dintre prietenii apropiați de-ai lui Cristi Borcea, acum antrenor la Dinamo 2, a dezvăluit cum s-a apucat de afaceri fostul acționar al clubului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, când nici nu era major.

”L-a dus mintea să facă bani, era diabolic de la vârstă aia. Eu am primit apartament în Tei, s-a mutat apoi și fratele meu la București și l-am luat la mine.

Aveam video, televizor color, care pe vremea aia nu prea existau. Cristi venea nonstop la mine.

La 15 ani lua videoul și televizorul color și difuza filme prin blocuri. Câștigă între 700 și 1000 de lei pe seară. Pleca cu ele sau îi chema pe alții la noi, se descurcă”, a spus Ursu, la GSP Live.