Consultantul politic, Cozmin Gușă, iese la rampă cu noi dezvăluiri incendiare din Guvern. Mai întâi, acesta a umilit-o pe Dăncilă care spusese că pe 10 august 2018 a fost o lovitură de stat. „Ar fi grava afirmatia, daca as banui-o pe doamna Dancila ca are proprietatea termenilor. Nu o banuiesc. Cred ca nu stie ce inseamna (n.red. lovitura de stat), dupa cum cred ca nu stie ce inseamna nici macar Magrebul, pe care l-a pomenit astazi”, a spus Gușă, care apoi l-a făcut praf pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

„Daca o sunam acum pe Viorica Dancila, sa ne spuna ce inseamna Magrebul, ar fi ca si cum l-am suna pe Orlando Teodorovici rapid sa ne spuna care este formula PIB-ului. S-ar putea sa stie o anumita formula, dar, daca il bagam in detalii, s-ar putea sa nu mai stie. Eu cred ca este slab pregatit profesional”, a completat Gușă.

Patronul Realitatea TV a continuat, tot cu referire la ministrul Finanțelor, și a lansat un apel public. „Acum am un apel de facut. Domnule Iohannis, domnilor sefi din institutiile statului roman, altele decat cele politice, aveti grija la ce va spune domnul Teodorovici si verificati-l de doua ori. Mai sunati pe la domnul Isarescu, pe la domnul Florin Georgescu, pe la alti bancheri importanti, pe la alti specialisti, pentru ca ceea ce va spune este total diferit fata de ceea ce se va intampla”, a spus Gușă.

Cozmin Gușă s-a referit apoi și la premierul Viorica Dăncilă. „Pericolul este ca dupa ce l-a negat pe Dragnea, dupa ce si-a negat trecutul recent, in care a fost sustinuta de Dragnea, vine si ne interpreteaza un rol similar lui Dragnea. Asta a spus si Dragnea de nenumarate ori. Am ajuns de la PSDragnea la PSDancila.

I s-a aplicat o eticheta de nestiutoare si de incurca-lume. A avut si Liviu Dragnea un interes, sa o puna sub pantoful lui. Viorica Dancila pare proasta, dar nu este. Una este ca pare, alta ca este. Eu nu cred ca este proasta”, a dezvăluit Gușă care i-a transmis Vioricăi Dăncilă că nu are nicio șansă la prezidențiale.

„Pot sa spun ca Viorica Vasilica Dancila, astazi, nu are nicio sansa, la cum arata lucrurile, sa treaca de 13-15 la suta pe vot la prezidentiale. Cu PSD in spate. Mobilizarea structurii de partid nu inseamna doar mobilizarea primarilor. Dar mai avem 100 de zile”, a încheiat Cozmin Gușă.