Cotidianul gratuit Compact isi va mari tirajul cu 10.000 de exemplare, la 160.000 de exemplare pe editie, incepand din data de 26 martie, informeaza un comunicat al trustului Ringier, proprietarul acestuia. In urma maririi tirajului vor fi instalate noi cutii de distribuire a cotidianului Compact in statiile celor mai importante linii de tramvai din Bucuresti, si vor fi suplimentate numarul de cutii de distributie din zonele aglomerate ale orasului. 

“Singurul ziar gratuit din Bucuresti demonstreaza ca ii pasa de cititorii sai. O data cu marirea tirajului cu 10,000 de exemplare, creste cu aproape 20 si numarul punctelor de distributie, completand trasee ca linia metroului usor 41 si linii de tramvaie importante, ca 34 sau 15. O alta noutate este faptul ca aceste noi cutii vor fi amplasate chiar in statiile RATB, nu doar pe chioscurile de bilete, facilitand astfel apropierea de publicul nostru”, a declarat Marco Stettler, director executiv al Diviziei de Publicatii Gratuite Ringier Romania. 

Compact Bucuresti este primul ziar distribuit in mod gratuit din Romania. Acesta este tiparit intr-un format tabloid, de 16 pagini color.

 

Sursa: Capital 22 Martie 2007