Studenţii care au câştigat câte o bursă Cosmote în cadrul celei de-a treia ediţii a programului sunt: Bogdan Baciu din Fălticeni, student la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative Bucureşti, Andra–Mihaela Costache din Galaţi, studentă la Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie, în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, Mădălina Hristache din Giurgiu, studentă la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, Mihaela–Adriana Nistor  din Drobeta Turnu Severin, studentă la Facultatea de Matematică şi Informatică, în cadrul Universităţii din Bucureşti şi Constantin Popa din Fălticeni, student la Facultatea de Inginerie Aerospaţială, Bucureşti.

„Suntem mândri să avem deja 15 studenţi premiaţi în cadrul acestui program, ajuns la a treia ediţie. Continuăm astfel să sprijinim tinerii talentaţi şi pasionaţi, cu scopul de a le vedea talentul transpus în profesiile pe care şi le-au ales. Suntem bucuroşi să investim în aceşti „boboci” şi că putem contribui la conturarea viitorului lor. Şi în acest an, am văzut tineri cu multe realizări, cu o viziune clară privind viitorul lor. Le urăm succes în a-şi îndeplini idealurile”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Senior Manager Cosmote România.

A treia ediţie a Buselor Cosmote a atras interesul a peste 160 de tineri studenţi care au aplicat între 17 septembrie şi 15 octombrie la acest program. 105 dosare au fost validate şi luate în considerare pentru selectarea celor 25 de finalişti. Juriul ediţiei din 2012 a evaluat cei 25 de finalişti pe durata a 2 zile de interviuri, urmate de selectarea celor 5 câştigători. Juriul a fost alcătuit din: Cristina Bazavan, jurnalist/blogger cu o experienţă în media de peste 15 ani; Mihaela Perianu, fondator şi Managing Partner la Aims Human Capital şi la Dale Carnegie Training; Mihai Popa-Radu, Managing Partner al companiei Seeds for Success; Sorin Psatta, Integrated Communication Director la Graffiti BBDO România şi Lector la Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti şi Camelia Beldeanu, Head of Technology, Customer Care and Operational Office al Cosmote România.