Astfel, cei care aleg un nou plan tarifar pentru 12 sau 24 de luni pot alege între două oferte speciale care pot furniza o reducere lunară a planului tarifar preferat sau minute suplimentare naţionale/internaţionale Zona 1.

„Urmărim constant comportamentul clienților şi nevoile acestora de consum, pentru a îndeplini chiar și cele mai exigente cerințe, întâmpinând noii abonaţi cu cel mai bun raport calitate-preț. De aceea, am creat o nouă ofertă, ce adaugă mai multe beneficii planurilor noastre tarifare”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer Cosmote România.

Oferta specială de reducere a prețului abonamentului lunar se aplică pentru primele 7 luni din cele 12, pentru contractul pe un an şi pentru primele 14 luni din cele 24, pentru contractele pe doi ani. Reducerea începe de la 1,24 euro/lună (TVA inclus) şi poate ajunge până la 11,16 euro/lună (TVA inclus), respectiv până la valoarea totală de 156,24 euro (TVA inclus) pentru 24 de luni, în funcţie de planul tarifar ales.

Noua ofertă pentru minutele suplimentare variază în funcție de perioada contractuală (12 sau 24 de luni) şi planul tarifar ales, minutele fiind acordate pentru perioada iniţială de contract. Prin această ofertă, clienţii pot primi până la 175 minute adiţionale în fiecare lună, pentru abonamentul Smart XXL+ timp de doi ani.