Romtelecom a incheiat contracte in valoare de doua milioane de dolari pentru serviciile de gazduire a datelor, informeaza un comunicat Romtelecom. Cyber Host a fost lansat in 2006, fiind produsul  cu care Romtelecom a intrat in aria serviciilor IT specializate. Recent, Renault Tehnologie Roumanie a contractat serviciile Cyber Host pe o perioada de trei ani.

“Ne bucuram sa constatam ca Cyber Host se dovedeste un alt serviciu care castiga atentia si increderea clientilor nostri si suntem incantati sa primim Renault Tehnologie printre clientii nostri. Centrul de gazduire a datelor CyberHost este recunoscut in Romania drept cel mai sigur si profesionist mediu de gazduire. Alaturi de reteaua IP a companiei, ofertele de Internet de banda larga, televiziune digitala si alte servicii IT, CyberHost arata ca Romtelecom nu mai este doar un furnizor de servicii traditionale de voce”, a declarat David Craig, director al unitatii de afaceri Wholesale din Romtelecom.

“Apreciem foarte mult disponibilitatea serviciilor si a specialistilor Cyber Host, precum si infrastructura moderna prin care sunt sustinute computerele Renault Technologie Roumanie”, a declarat Franck Legoux, IT Manager, Renault Technologie Roumanie. 

Centru de date CyberHost ofera servicii de tip gazduire de echipament, folosirea de servere sau echipamente de stocare oferite in mod exclusiv sau partajat, salvare sau recuperare de date, securitate, design web, monitorizare proactiva, design si implementare de planuri de protectie in caz de dezastre, comunicatii de date si Internet si acces dedicat.

 

Sursa: Capital 16 Aprilie 2007