Grupul de constructii si imobiliare din Spania va intra anul acesta pe piata romaneasca si cea din Bulgaria, relateaza presa internationala. “In prezent analizam piata imobiliara romaneasca. Scopul nostru este sa investim in Romania si sa ne facem simtita prezenta acolo” spun reprezentantii spanioli. Acelasi lucru este valabil si pentru Bulgaria. Printre tarile in care Tremon mai are activitati se numara: Ungaria, Cehia, Polonia si Maroc.

 

Anul trecut compania a inregistrat o cifra de afaceri de 203 milioane de euro si un profit de 50.8 milioane euro. Din anul 1994, cand a fost infiintat, grupul a inregistrat o crestere de 38%. Printre domeniile de activitate ale Tremon se mai numara si hotelaria. Compania detine  14 hoteluri de de trei si patru stele.

 

De curand compania a luat decizia de a se lista la bursa. “Motivul pentru care ne vom lista este ca, intentionam sa jucam un rol important in consolidarea sectorului imobiliar, care va continua sa de dezvolte in urmatorii cinci ani, atat in Spania, cat si in Europa” spune unicul actionar al grupului Hilario Rodriguez Elias.

 

Sursa: Capital 08 Iunie 2007

Te-ar putea interesa și: