Conor McGregor, renumit luptător irlandez de arte marțiale mixte și pugilist profesionist, a anunțat o revenire spectaculoasă! Sportivul a explicat că va oferi mai multe informații în ziua de 1 ianuarie.

Conor McGregor revine în ring

Potrivit sportivului, fanii vor avea parte de mai multe informații în ziua Anului Nou. Acesta va anunța data meciului, dar și adversarul cu care se va lupta.

„Cea mai mare revenire din istoria sportului. Voi anunţa data meciului meu şi adversarul meu în ziua Anului Nou 2024”, a scris Conor McGregor pe contul său de X.

Amintim că McGregor, în vârstă de 35 de ani, a luptat ultima dată în meciul pierdut în faţa lui Dustin Poirier. Acest meci a avut loc în iulie 2021. Din acel moment, zvonurile privind o revenire au circulat în mod regulat.

Anterior, antrenorul fostului campion UFC, John Kavanagh, a împărtășit informații despre o posibilă revenire a irlandezului în octogon. El a menționat că Conor ar vrea să revină în aprilie, dar se pare că este mai probabil ca lupta să aibă loc în vară.

Șeful UFC a confirmat negocierile cu McGregor

Un anunț a venit și din partea șefului UFC (n.red. Ultimate Fighting Championship), Dana White. Omul de afaceri american a confirmat recent existenţa unor negocieri cu McGregor.

Amintim că acesta speră la o revenire pentru mult aşteptatul UFC 300 din aprilie anul viitor.

„Vom găsi o soluţie. Suntem în discuţii”, a confirmat Dana White.

Cine este McGregor?

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul său, Conor McGregor este „campion UFC multi-weight, antreprenor, restaurator, un simbol global al afacerilor și al atletismului”.

Mai mult, ar urma să devină și star de cinema în curând. Originar din Crumlin, Dublin, McGregor a fost ucenic de instalator și luptător amator înainte de a debuta pe scena UFC în 2013.

A urcat rapid în ierarhie, câștigând în 2015 titlul de campion UFC la categoria grea pană. McGregor a intrat apoi în istorie, devenind primul luptător din istoria UFC care a fost campion în două divizii de greutate simultan, câștigând Campionatul UFC Lightweight în 2016.

McGregor este cea mai mare atracție din istoria UFC, fiind capul de afiș al primelor șase evenimente pay-per-view cele mai cumpărate de companie, notează site-ul său.

Totodată, este cel mai urmărit luptător UFC pe rețelele de socializare, cu peste 70 de milioane de urmăritori pe toate platformele. Acesta a stabilit recordul pentru cele mai mari câștiguri din carieră ale unui sportiv UFC.