Îți mulțumim pentru fidelitatea cu care ne-ai apreciat și citit an de an. Sperăm că am reușit să te răsplătim aducându-ți conținut de calitate, subiecte interesante și informații complete. Bazându-ne pe o tradiție de 26 ani și pe entuziasmul cu care abordăm noul și schimbarea, începând cu luna octombrie, revista săptămânală Capital devine publicație lunară, cu un format nou, 100 de pagini, hârtie de calitate și o structură editorială ce acoperă arii de interes diverse. Pe lângă analize și prezentări ale unor afaceri de top, povești ale unor personaje de succes, interviuri cu manageri și antreprenori eficienți, noua revistă Capital va conține editoriale și articole despre ultimele noutăți din Hi-tech, Travel, Sănătate sau Lifestyle și suplimente dedicate domeniilor: agricol, auto, construcții și imobiliare, energie, turism, etc.

Prima apariție a revistei Capital în noul format lunar poate fi biletul tău către un sejur de vis în Istanbul. Tot ce trebuie să faci este să cumperi revista Capital (disponibilă acum la toate punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro), caută în revistă macheta dedicată concursului, scanează codul, completează formularul și poți câștiga prin tragere la sorți un sejur la Istanbul. Pentru scanarea codului este necesară instalarea pe telefonul mobil a oricărei aplicații de scanare a codurilor de bare.  

Premiul concursului constă într-un sejur de vis pentru 2 persoane la Istanbul (transport cu autocarul, 4 nopti de cazare, excursie Insula Prințului, intrare palat Topkapî) , cu plecare în 28 noiembrie 2018, din București. Atenție! Atât câștigătorul cât și însoțitorul acestuia trebuie să dețină un pașaport valabil. Valabiliatea pașaportului la data plecării trebuie să fie de minim 6 luni.

Concursul se desfășoară în perioada 17 octombrie – 7 noiembrie 2018!

Mai multe detalii în revista CAPITAL și online pe: www.capital.ro/files/regulament-concurs-istanbul

MULT SUCCES TUTUROR!