Compania logistica Frans Maas a pre-inchiriat in noiembrie 29.000 de mp de spatiu industrial si de birouri in parcul industrial si logistic Bucharest West, efectuand cea mai mare tranzactie de pre-inchiriere de pe piata industriala pana in acest moment, informeaza un comunicat Colliers International. 

“Spatiul va fi folosit ca o extindere a capacitatii de depozitare pentru clientii actuali, dar si pentru clientii noi.”,  a declarat Dragos Geletu, reprezentantul Frans Maas.

Frans Maas a dispus pre-inchirierea spatiului in urma unei cercetari a pietei pentru un spatiu care sa indeplineasca nevoile companiei logistice atat in prezent, cat si in urmatorii 10 ani.

Spatiul de birouri inchiriat masoara 2000 de mp, va gazdui noul sediu central Frans Maas, si va fi amenajat in acest sens.  Bucharest West se va intinde pe o suprafata de peste 600.000 de mp, din care 20-30% spatiu de birouri, si va acea o centrala proprie cu o capacitate de 40 de Mw si noi sisteme de apa, gaze si canalizare. 

Parcul industrial Bucharest West este dezvoltat de Portland Trust, care a mai livrat cladirile Opera Center I & II, si Bucharest Business Park.

Colliers este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, detine aproape 250 de birouri in peste 50 de tari, si este prezenta in Romania incepand cu 1996. 

Sursa: Capital 29 Noiembrie 2006