Compania romano-olandeza de servicii logistice E Van Wijk (EVW Holding) a inchiriat 5000 de metri patrati de spatiu de depozitare si 150 de metri patrati de spatiu de birouri in parcul logistic Cefin, informeaza un comunicat DTZ Echinox, companie care a intermediat tranzactia. 

Compania DTZ Echinox a fost consultantul fondului austriac de investitii Europolis, proprietarul si dezvoltatorul proiectului, in negocierile cu companiile interesate de inchirierea de spatii in parcul Cefin.   

Parcul logistic Cefin are o suprafata de 120.000 de metri patrati de spatiu de depozitare, inchiriat in totalitate. Urmatoarea faza a proiectului, care prevede extinderea cu inca 84.000 de mii de metri patrati, urmeaza sa fie finalizata pana la sfarsitul anului. Parcul logistic Cefin va avea o suprafata de 300.000 de metri patrati cand va fi incheiata constructia sa. 

Compania mixta romana-olandeza EVW a fost infiintata in Cluj Napoca in 1992, iar pana in 1997 detinea un complex logistic propriu cu o suprafata de de 7500 de metri patrati.

Sursa: Capital 19 Martie 2007