Valoarea estimată a contractului se ridică la peste 156 de milioane de lei, în timp ce construcţia acesteia se va extinde pe o perioadă de 22 de luni de la data semnării contractului, a anunţat, joi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

"Valoarea estimată a contractului pentru 'Proiectarea şi execuţia Variantei de ocolire a Municipiului Bârlad', publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) în data de 02.08.2017, este de 156.140.993 RON, fără TVA.Varianta de ocolire a Municipiului Bârlad cu o lungime de 11,281 km, are o durată de proiectare de 8 luni, iar construcţia acesteia urmează să dureze 22 de luni de la data semnării contractului" , se arată într-un comunicat al CNAIR remis joi AGERPRES. 

Contractul are ca obiect proiectarea şi construcţia Variantei de Est a municipiului Bârlad, între DN 24 (la intrare în Bârlad) şi DN 24 (la ieşire din Bârlad, spre Vaslui). 

Garanţia pentru acest proiect este de minimum 60 de luni cu posibilitaea de prelungire până la 84 de luni, în funcţie de perioada de garanţie ofertantă în cadrul factorilor de evaluare. 

AGERPRES