Mai exact, într-o postare pe pagina personală de Facebook, Clotilde Armand îl acuză pe Ciolacu de fake news și trece la amenințări. Aceasta susține că în ciuda decizei tuturor instanțelor de judecată din România, lierul PSD continuă să creadă că învingătorul de la alegerile locale este Dan Tudorache.

Totodată, ea susține că social democrații sunt ”disperați” din cauza faptului că au fost decuplați de la contractele cu bani publici și ”nu mai știu ce să inventeze”.

”Șeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică. Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos.

Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader”,  a scris Clotilde Armand pe Facebook.

În același timp, primarul sectorului 1 susține că nu se va lăsa și va continua întreg procesul până va recupera toți baini ”furați” de social democrați de la cetățenii Sectorului 1.

”Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți.”, a mai scris Armand.

Mesajul transmis de Ciolacu 

De menționat este faptul că, reacția lui Clotilde Armand vine după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu a făcut o serie de declarații cu privire la desființarea SIIJ. El a făcut referire și la voturile de la alegerile locale din sectorul 1, care nu au fost numărate în totalitate. Liderul PSD mai precizat că Dan Tudorache este adevăratul câștigător al alegerilor.

“Au cerut desfiinţarea SIIJ. Au ieşit magistraţii şi au spus că e cea mai mare prostie această desfiinţare a SIIJ. A boicotat-o şi domnul Predoiu şi actualul ministru, să nu funcţioneze, ca să demonstreze că nu are eficienţă. (…) După ce magistraţii, CSM, au dat un aviz negativ, domnul ministru a zis că va apela la Comisia de la Veneţia, aşteaptă răspuns de la Comisia de la Veneţia.

După două săptămâni domnul ministru a zis – mergem cu iniţiativa în Parlament pe repede înainte, nu mai aşteptăm avizul Comisiei de la Veneţia. Ce aflăm în seara asta? Ancheta de la SIIJ, pentru că şeful biroului electoral de sector era un magistrat şi ancheta e dusă de către SIIJ, aflăm că de fapt doamna Clotilde a pierdut alegerile. (…) Mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral este unul foarte clar, domnul Tudorache a câştigat alegerile şi atunci, în momentul în care se desfiinţează SIIJ, se desfiinţează şi această anchetă”, a spus Ciolacu la TVR1.