Claudia Pătrășcanu, replică dură pentru Bianca Drăgușanu! O numește un pericol public pentru toți copiii minori

Conflictul dintre cele două a început după ce Claudia Pătrășcanu a spus că Bianca Drăgușanu ar fi invidioasă pe frumusețea ei naturală. În urma acestui mesaj, Bianca Drăgușanu a publicat un mesaj pe contul ei de socializare, în care a scris că „De frumoasă… ești frumoasă. De deșteaptă… ești frumoasă”.

În acest context, Claudia Pătrășcanu a revenit cu o nouă replică și a spus că Drăgușanu „este un pericol public pentru toți copiii minori” și nu își dorește ca aceasta să stea vreodată în preajma copiilor ei

Replica dată de Claudia Pătrășcanu

Astfel, soția lui Gabi Bădălău a spus că Bianca Drăgușanu este „Penta Oxid de Clei”, adică nu se lipește nimic de ea și nu o interesează părerea ei.

„Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei ”, a declarat Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu, potrivit antenastars.ro

Amintim că Claudia Pătrășcanu a fost întrebată anterior dacă crede că Bianca Drăgușanu este geloasă pe ea.

„Și eu sunt geloasă pe mine, pe frumusețea mea naturală. Habar nu am dacă este, dar știți vorba aceea, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Sursa foto: FB / Claudia Patrascanu.