Spectacolele vor avea loc începând de pe 8 până pe 12 februarie, zilnic, la Romexpo Bucureşti, în Pavilionul Central.

"Saltimbanco", cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil, a fost prezentat începând cu 1992 de nenumărate ori, cu casa închisă, publicului din lumea întreagă (Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Japonia, Noua Zeelandă), în total peste 11,5 milioane de fani entuziaşti. În 2007, spectacolul a fost readaptat.

Saltimbanco – nume ce provine de la sintagma "saltare in banco" (a sări pe banca) – explorează experienţa urbană, sub nenumăratele sale forme – oamenii care locuiesc oraşul, idiosincraziile şi similarităţile lor, familiile şi grupurile sociale, agitaţia străzii şi înălţimile impresionante ale zgârie-norilor. Un spectacol de semnătură, "Saltimbanco" este inspirat de textura urbană a metropolei şi de locuitorii săi coloraţi. Decisiv barocă din punct de vedere al vocabularului vizual, distribuţia eclectică a show-ului îi transportă pe spectatori într-o lume fantezistă, de vis, un oraş imaginar unde diversitatea este un motiv de speranţă.

Un clasic Cirque du Soleil la apogeul său, spectacolul este o sărbătoare caleidoscopică şi captivantă, dedicată agilităţii şi artei, cu o distribuţie de 50 de artişti de mare calibru provenind din 20 de ţări diferite.

Bilete în avans sunt disponibile exclusiv membrilor Cirque Club timp de 24 ore, marţi, 8 noiembrie. Înscrierea în Cirque Club este gratuită şi oferă membrilor săi acces în avans la bilete, oferte speciale şi informaţii exclusive din spatele scenei.

Din 15 noiembrie, biletele vor fi disponibile pe www.cirquedusoleil.com/saltimbanco sau în reţeaua Eventim din magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi pe www.eventim.ro. Tichetele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din bd. Lascăr Catargiu sau la sediul Eventim din str. Polonă.

Biletele vor putea fi achiziţionate la preţurile de 328,32 – nivelul 0 VIP, 218,88 lei – nivelul 0 tribune, 120,38 lei – nivelul 1 tribune, 286,54 lei – premium seats şi 437,76 lei – nivelul 00 front row.

Pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani, inclusiv, biletele pot fi achiziţionate la preţ redus, respectiv 229,82 lei – nivelul 0 VIP, 153,22 lei – nivelul 0 tribune, 84,27 lei – nivelul 1 tribune şi 199,18 lei – premiul seats. Accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileşte vârsta copilului – certificat de naştere, carnet de elev, paşaport.
<iframe width="640" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/1efB_wblN54" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>