Întrebat dacă îl mai sună din când în când pe Soros, Dacian Cioloș a spus că lasă „miliardele moștenire” celor care reușesc să demonstreze că omul de afaceri ungar și el sunt tată și fiu, informează digi24.ro.

„Am văzut și eu chestiunea aia și am trecut așa, de la stări multiple, dar până la urmă mi-am spus că așa cum îl cunosc eu pe român e suficient de inteligent și cu simțul umorului să guste gluma asta care miroase a prostie crasă din partea celor care au impresia că pot să prostească oamenii cu aberații din astea”, a spus premierul la emisiunea Prima Ediție de la DigiFm.

„Poate că dacă nu scoteau chestia asta cu tatăl încă ar mai fi crezut că nu știu ce relații am cu domnul asta pe care nu l-am întâlnit niciodată eu, spre deosebire de alți predecesori de-ai mei care s-au fotografiat cu domnul respectiv, eu nu l-am întâlnit niciodată. O să le las moștenire miliardele respective, dacă ei reușesc să dovedească asta, o să le las moștenire lor să-și finanțeze politicile așa cum le înțeleg ei. Am văzut ca domnul Mîndruță a și descoperit că a început de vineri povestea asta”, a menționat Cioloș.

El a precizat că prezența sa la o emisiune de la Antena 3 că nu a fost „așa dramatică” și a subliniat că telespectatorii televiziunii au putut să audă și punctul său de vedere.

„Dincolo de orice, cred că e bine să spui lucrurilor pe nume fără să jignești. Acesta a fost obiectivul prezenței la A3. Lumea a auzit și punctul meu de vedere și mi-am prezentat argumentele. Îmi pare rău pentru că n-am început eu să folosesc cuvântul (n.red mocirlă). Liiceanu m-a întrebat de ce mă duc în mocirlă, oamenii erau îndoiți. Am explicat că mă duc să explic punctul de vedere. A fost interpretat altfel. Sunt agronom și orice e apă și materie organică, înseamnă creștere”, a explicat premierul.


Te-ar putea interesa și: