Joi, după ce a anunţat că va intra în politică, Moise Guran şi-a luat “La revedere” de la ascultătorii emisiunii “România în direct”, difuzată de postul de radio Europa FM.

Ediția de joi a emisiunii a fost prelungită cu peste jumătate de oră. Moise Guran a vorbit cu foarte mulţi ascultători, care i-au urat succes și l-au îndemnat “să comunice cu adevărat”, “să schimbe lucruri”, “să comunice mai bine”, “să-și folosească capitalul de încredere”.

La final, realizatorii postului, alți angajați, dar și colegi de la Virgin Radio i-au transmis mesaje de încurajare lui Guran, căruia unul dintre ei i-a spus: “De acum, ești vocea noastră în politică”. Iar ultimele vorbe din emisiune, înaintea unui calup cu secvențe din înregistrări mai vechi, au fost: “De acum, Moise Guran va fi “Direct pentru România”. Succes, Moise, îți mulțumim!”, scrie romaniatv.net.

Jurnalistul a anunţat că se va înscrie în USR, însă a punctat foarte clar că îşi doreşte ca USR şi PLUS să devină un singur partid.

Cine îl va înlocui pe Moise Guran la cârma emisiunii

Locul lui Moise Guran ca moderator al emisiunii “România în direct” va fi luat, începând de luni, 20 ianuarie, de către jurnalistul Tudor Muşat, a precizat postul de radio.

Tudor Muşat activează din 2019 în cadrul Europa FM, la emisiunea de interviuri “Piața Victoriei”, unde va continua să lucreze. Anterior, jurnalistul a mai lucrat pe posturile de televiziune Digi24 şi B1 TV.

Tudor Muşat