Fosta prezentatoare TV nu a fost căsătorită niciodată și a suferit enorm din cauza faptului că, din motive medicale, nu a reușit să aducă pe lume un copil.

Totuși, marea dragoste a trecut prin viața sa. Singura relație pe care vedeta și-a asumat-o a fost cea cu Ștefan Bănică Jr, începută pe vremea când fiecare făcea primii pași în carieră. Povestea lor de dragoste a durat cinci ani și a fost una cu năbădăi.

Gurile rele au susținut în repetate rânduri că artistul ar fi agresat-o fizic de nenumărate ori pe fiica lui Cristian Țopescu, chiar și în public. Aceleași guri rele susțin că Ștefan Bănică ar fi fost cel care ar fi pus punct relației, pentru că se îndrăgostise de Mihaela Rădulescu, cu care s-a și căsătorit la opt luni de la despărțirea de Cristina.

Însă, Cristina Țopescu a mai avut o relație cu fostul senator Nicolae Dide, dar și aceasta a fost la fel de toxică precum cea cu Ștefan Bănică Jr.

Potrivit playtech.ro, surse din anturajul fostei prezentatoare de la Antena 3 susțin că, de data aceasta, Cristina ar fi fost cea care a pus punct relației, fiind sătulă de certuri, dar și de scandalurile in care Nicolae Dide era angrenat în permanență.

Nicolae Dide este unul dintre revoluționarii care în 22 decembrie 1989 au pătruns în clădirea Comitetului Central al PCR. Luptător activ în rândurile celor care s-au împotrivit regimului comunist, el a fost ales senator în legislatura 1996-2000.

Puţină lume ştie însă că Dide are o bogată activitate cinematografică, fiind actor şi cascador în câteva filme de referinţă. Printre acestea se numară producţii ca „Grăbeşte-te încet”, „Revanşa”, „Burebista”, „Accident” sau „Glissando”, în „Mihai Viteazul” Dide apărând în postura de cascador.