În timp ce anumite branduri precum Rolex și Breitling sunt adesea folosite ca simbol al acestor accesorii, există insă și posibilitatea de a avea un ceas sofisticat fără a cheltui sume uriașe.

Putem numi doar câteva branduri ca Seiko, Timex, Movado și Fossil, care oferă ceasuri atractive la prețuri accesibile.

Indiferent dacă gustul oamenilor în ceea ce privește ceasurile este sofisticat sau mai simplu, aceștia pot găsi accesoriul potrivit cu un buget destul de modest.

Iată mai jos 5 dintre cele mai bune ceasuri pe care le puteți cumpăra cu mai puțin de 250 de dolari.

1.Victorinox Swiss Army Chrono Classic Watch

Niciodată nu veți da greș cu o astfel de alegere. Vă puteți achiziționa ceasul elvețian la un preț de aproximativ 190 de dolari.

2.Timex Waterbury Chronograph Watch

Timex este un brand care a trecut testul timpului, datând din 1854. Acest ceas este alcătuit dintr-o combinație clasică de design- oțel inoxidabil cuo curea din piele neagră. Prețul unui astfel de accesoriu este de circa 130 de dolari.

 

1.Fossil Grant Chronograph Watch

 

Chiar dacă reputația acestui brand este destul de mare, asta nu înseamnă că prețul unui ceas de calitate este uriaș. Cu un cadran negru cu cifre romane, două ace în formă de sabie și o curea din piele brună, Fossil este un accesoriu pe care nu vei regreta dacă îl vei achiziționa, prețul fiind de 127 de dolari.

4.Nixon Station Quartz Stainless Steel Casual Watch

Dacă simplitatea este ceea ce cauți, NixonStation Quartz este ceasul perfect pentru tine. Este realizat dintr-o carcasă din oțel inoxidabil și un cadran alb cu marcaje negre, costând doar 250 de dolari.

5. AVI-8 Hawker Harrier II Stainless Steel Watch

AVI-8 Hawker Harrier II este un ceas unic pe care fanii artizanilor aerieni îl vor iubi. Chiar dacă ceasul este fabulos, îl poți cumpăra cu cel mult 200 de dolari.