Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre zvonurile potrivit cărora va fi dată afară din casa în care locuiește, un apartament de lux din București, din cauza datoriilor acumulate la administrație.

În acest context, vedeta susține că nu se ascunde deloc, adăugând că are o problemă de ani de zile cu administrația. Potrivit acesteia, în momentul în care a cumpărat apartamentul, a preluat și o datorie despre care nu știa, iar penalitățile au crescut.

Totodată, ea susține că deși a încercat să se înțeleagă cu administratorii, a fost dată de cinci ori în judecată, iar suma pe care aceștia o cer este una fără precedent.

„Nu mă ascund. Am o problemă cu administrația de ani de zile. A fost o problemă de când am cumpărat această casă. Când am cumpărat, noi am preluat o datorie despre care eu chiar nu am știut. Au crescut foarte mult penalitățile. Când am vrut să mă înțeleg cu ei nu am putut, m-am certat, știi că eu sunt rea. Am zis, nu vreți așa, nu vreți. Nu e vorba să mă dea afară cineva din casă.

M-au dat de multe ori în judecată, e a patra, cincea oară. Mă hărțuiesc, într-adevăr. Nu știu, sunt foarte mari penalitățile. Mă doare capul… Apartamentul costă jumătate de milion de euro. Dacă ei vor să-l vândă pentru 100 de milioane, să-l vândă, eu sunt fericită. Îmi iau alt apartament, în altă parte. Dacă vrea cineva să cumpere apartamentul meu, e de vânzare”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina nu este deloc îngrijorată

Vedeta a mai adăugat că nu este stresată de ceea ce se întâmplă în contextul în care deține mai multe proprietăți unde se poate muta.

„Oricum, am mai multe proprietăți. La casă nu vreau să mă mut, e foarte mult de muncă. Tot timpul se strică ceva, taie iarba, am stat la casă, nu-mi place”, a mai adăugat Vica Blochina.

Pe de altă parte, deși vedeta susține că are unde locui și deține mai multe proprietăți, presa scrie că fosta iubită a lui Victor Pițurcă, ar fi pierdut apartamentul de lux pe care îl deține într-un complex de apartamente de fițe din Capitală.

Mai exact, potrivit a1.ro, din cauza datoriilor de la întreținere, aceasta ar fi fost evacuată. Totodată, vacinii blocului din care face parte și apartamentul ei s-ar fi plâns de faptul că Vica Blochina nu plătește regulat întreținerea, iar suma care s-ar fi acumulat a fost de circa 3.000 de euro, acesta fiind motivul pentru care locuința ei a fost scoasă la licitație.