Cumpărătorul va intra în posesia unui teren de 40 km2, pe care se află o casă de trei camere cu garaj şi un releu de transmisie pentru telefon mobil, conform Agerpres. Înainte era aici o staţie de cale ferată, situată la 50 km est de capitala statului, Cheyenne. Buford avea 2.000 de locuitori înainte ca trenurile să nu mai facă oprire în orăşel. Oamenii au plecat încetul cu încetul, aşa că acum pe panoul de intrare în localitate scrie: "Buford. Populaţie: 1".

Ultimul locuitor din Buford, Don Sammons, 61 de ani, căruia îi aparţin clădirile rămase, s-a instalat în oraş, împreună cu familia, în 1980. Soţia lui a murit şi băiatul, ajuns la vârsta adultă, a plecat. "Cred că a venit vremea să ies la pensie", a declarat la televiziunea regională Sammons, care spune că este "primarul" localităţii în care "a trăit ani minunaţi".

Pe site-ul auctionnetwork. com, pe care se va desfăşura online licitaţia, scrie că proprietatea cuprinde "o benzinărie, cutii poştale ale poştei americane". Mai există o şcoală construită în 1905, folosită în prezent drept clădire publică, un fost grajd utilizat ca garaj, un depozit cu unelte şi un hambar. Doritorii urmau să se înscrie până miercuri şi să depună 50.000 de dolari.
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/lvZropd5HdY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>