Pe toată perioada de constituire a depozitului sunt permise depuneri ulterioare în limita unei sume minime de 100 de lei, respectiv 50 de euro, valoarea depozitului la constituire fiind de minimum 500 de lei, sau 200 de euro.

La scadenţă, depozitul se poate prelungi automat pe o perioadă egală cu cea prevăzută în contract până la lichidarea acestuia, în condiţiile de dobândă din ziua prelungirii. În ziua de scadenţă nu se percepe comision de retragere.

Clienţii beneficiază de dobânzi fixe pe perioada de constituire a depozitului. Astfel, la depozitele în lei, pentru persoanele fizice, dobânda este de 6,25% la termenele de trei şi şase luni şi de 6,5% la termenul de un an. La persoanele juridice, dobânzile la lei sunt de 5,25% la termenele de trei şi şase luni şi de 5,5% la 12 luni.

La depozitele în euro pentru persoanele fizice, dobânda este de 2,5% la trei şi şase luni şi de 2,75% la un an, iar pentru persoanele fizice de 2% la trei şi şase luni şi de 2,25% la un an.

Referindu-se la acest produs, preşedintele CEC Bank, Radu Graţian Gheţea, menţionat că lansarea acestui produs se înscrie în preocupările băncii de a diversifica produsele oferite clientelei.