Ar putea fi cea mai scumpă aplicaţie pentru un serviciu din lume, însă se pare că a meritat efortul. Weschler, un manager de hedge-fond, a căştigat două licitaţii pentru a reuşi să aibă o conversaţie privată, la cină, cu magnatul. Şi se pare că l-a convins de calităţile sale.
În vârstă de 50 de ani, Weschler, managing partner la Capital Advisors, se va alătura altui preferat al lui Buffet, Todd Combs, la conducerea mega-fondului Berkshire Hathaway, cu active de 66 mld. dolari. “După ce Buffett nu va mai fi CEO, Todd şi Tedd, posibil cu ajutorul încă unui manager, vor fi responsabil de tot portofoliul Berkshire, şi vor răspunde în faţa CEO-ului de atunci şi a consiliului de administraţie”, se arată într-un comunicat al fondului. “Cu Todd şi Ted în consiliu, Berkshire este bine pregătit pentru o succesiune atunci când Buffet nu va mai fie CEO”, mai arată acelaşi comunicat.
În 2010, Weschler plătise 2,6 mil. dolari pentru a avea şansa de a cina cu Buffet şi a repetat “schema” anul acesta, plătind alte 2,6 mil. dolari pentru un al doilea privilegiu. Ambele cine au avut loc la Piccolo’s, un local fără pretenţii din Omaha, Nebraska, oraşul de rezidenţă al magnatului. Banii adunaţi la respectiva licitaţie au ajuns la Glide, o organizaţie de sprijin a celor fără case din San Francisco.