Aurica Marcu unde si in ce tara se mai intimpla asa ceva? cind vom avea o JUSTITIE CORECTA/ Oameni care sunt criminali liberi , oameni care au furat aceasta tara si sunt liberi….dar sunt incarcerati altii.

Bogdan Gheorghisor
Mie, sincer, imi pare rau pentru gestul necugetat la care ati apelat.Multa lume va spune cum ca v-ati inscenat faza de aseara, pentru a scapa de executarea silita.Din partea mea ..toata stima daca asa este. M-as bucura sa stiu ca sunteti bine. Adevarul despre d-voastra noi, oamenii de rand, sigur nu-l vom afla, cel putin nu in urmatorii 10-15 ani, pt ca asa se procedeaza prin diferite cai de mascare .Oricum, tot respectul pentru ca sunteti printre putinii oameni capabili din politica Romaniei, acel Nastase care a pus o piatra de temelie in intrarea in NATO.

Cristi Diaconita
oooooooooooffffffffff.Bunicii mei au asistat impreuna cu parintii mei la abdicarea regelui cu pistolul la cap.Parintii mei au asistat la ,,asasinarea,,lui Antonescu.Eu si parintii mei am asistat la uciderea lui Ceausescu.Copii mei si cu mine asistam la tentativa de ucidere morala a lui Adrian Nastase.Asta mai este tara?.Oare cine urmeaza?Multa sanatate domnului Adrian Nastase, multa putere familiei sale.Poate in aceste momente poporul Roman sa-si dea seama de gravitatea acestor fapte odioase.JOOOOS BASESCU.

Lucia Prisecaru Domnule Adrian Năstase sunteți un om mare și frumos la propriu și la figurat!!!! Ce contează 2 ani de condamnare după lungul șir de abuzuri și umilințe la care a-ți fost supus! Nu-i ajutați, prin gesturi proprii, să vă doboare! Nu-i lăsați pe toți ”micii” care v-au atacat și mușcat cu furie și obstinație, să învingă! Trebuie să rămâneți prezent mereu în ochii lor, în atenția lor, pentru a-și privi nimicnicia până la turbare! Vă urez sănătate!

Teodorescu George Gabriel Sunt agitati,se simt ca porcii in ziua lui Ignat. Toti cei care le-au mancat din frimiturile si oasele aruncate pe sub mese cauta sa "rupa poarta" in fuga lor spre "ograda" adevaratilor invingatori.Simt ca le fuge pamantul de sub picioare, ca totul in jurul lor se naruie, ca tot ce au cladit prin hotie, actiuni mafiote, favoriazrea clientelei lor cu tenta vadita de raptori dispare ca un vis.
Felicia Ungureanu ASTA E ROMANIA…JUSTITIA SE FACE LA COMANDA..DOSARELE se FABRICA in marea lor majoritate! Ce mai e de facut???? MULTA SANATATE DOMNULE NASTASE ADRIAN NASTASE!!Sa speram ca gestul dumneavoastra va trezi Romania la o JUSTITIE DREAPTA!

Acesta este ultimul mesaj postat de echipa lui Adrian Năstase pe Facebook

Adrian Năstase, linşat politic de Traian Băsescu & Monica Macovei

Este timpul ca, în sfârşit, să aflaţi faptele şocante din dosarul fabricat politic împotriva lui Adrian Năstase, Prim-ministru al României 2000-2004.

www.codulzambaccian.ro – vă rugăm să acordaţi 5 minute din timpul dumneavoastră pentru a citi faptele pe care mulţi le-au ignorat atât de multă vreme!

www.codulzambaccian.ro/?p=88