Smiley şi Gina Pistol, unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-biz-ul românesc, au petrecut împreună acest final de an, într-un decor de vis, alături de mai mulţi prieteni.

Cei doi au postat pe conturile lor de Instagram, în urmă cu câteva zile, fotografii din zona Cabanei Susai de lângă Predeal şi le-au arătat tuturor fanilor un peisaj mirific, plin de zăpadă, de care s-au bucurat din plin după un an obositor. Într-una dintre poze, făcută împreună cu un grup de prieteni, Smiley stă în spatele Ginei şi o strânge protector în braţele sale.

“Anul care vine să vă prindă bucuroşi, să treacă fără obstacole şi să vă ajute să vă ţineţi de promisiuni, mai ales de cele pe care vi le faceţi vouă! Vă mulţumesc pentru cel mai bun an, pentru că-mi sunteţi aproape şi pentru că-mi daţi mai mult curaj!”, a fost mesajul transmis de Smiley tuturor admiratorilor săi.

Smiley şi Gina Pistol, un cuplu discret

Mult timp, cei doi nu au recunoscut frumoasa relaţie pe care o aveau. Smiley a recunoscut că a ținut relația departe de ochii curioșilor tocmai de dragul iubitei sale.

„Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat juratul de la Vocea României într-un interviu pentru Unica.

Smiley a povestit şi cum îşi petrec cei doi multe zile împreună.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic”, a mai mărturisit artistul.