Gheorghe Tadici, este de părere că, aducerea lui Ambros Martin să antreneze naționala de handbal feminin a României nu este o mutare prea bună, cu atât mai mult având în vedere faptul că primește un salariu de peste 20 de ori mai mare decât ar fi avut un antrenor român. 

Ambros Martin are un salariu comparabil cu cel al antrenorilor din fotbal. Spaniolul primește pentru că antrenează naționala de handbal a României, în jur de 11.ooo de euro pe lună, adică 130.000 de euro. 

,,Mai mulţi colegi mă întrebau ce s-a schimbat în jocul echipei de când e dânsul la echipă. Faţă de un antrenor român, care în trei ani primea vreo 18.000 de euro, aici e vorba despre 130.000 de euro pe an”, a declarat Gheorghe Tadici pentru Prosport.

Gheorghe Tadici este de părere că lucrurile nu vor merge în direcția potrivită pentru națională, dacă Martin va continua contractul cu Federația Română de Handbal.

“Cred că are un mare handicap pentru că el nu e în campionatul României, nu e în cultura noastră… Se merge pe medaliaţi înainte de competiţii, ne medaliem singuri şi de acum sigur că vom spune că a fost un rezultat bun, ne califică, nu mai avem dureri de cap pentru Mondialul de anul viitor, dar am curajul să spun că dacă lucrurile merg ca acum, nu ne calificăm la Jocurile Olimpice”, a declarat acesta.