Simona Halep i-a rugat pe românii care au strigat lozinci anti-PSD în timpul finalei de la Montreal să respecte terenul de tenis, „mult prea deosebit pentru astfel de lucruri”.

La finalul discursului său în engleză, Simona Halep a continuat: „Vreau să spun două cuvinte în română – mulţumesc pentru susţinere, şi pentru cei care au fost un pic altfel, vă rog data viitoare când veniţi pe un teren de tenis să respectaţi această încăpere, pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri”.

Un român care a emigrat în Canada, spectator la meciul Simonei, a profitat de un moment de linişte. Şi-a strigat nemulţumirea faţă partidul de la Putere şi imediat s-au auzit hohotele de râs ale altor conaţionali ce erau în tribune. El a rostit de mai multe ori sloganul şi a fost nevoie de intervenţia arbitrului pentru a restabili liniştea.

Cel care a strigat lozinca anti PSD  este Silviu Cirneleaga. Este plecat de mai bine de 20 de ani din România, locuieşte în Montreal, lucrează în domeniul construcţiilor şi este căsătorit cu o canadiancă.

SURSA: digi24.ro