Acesta va rămâne închis la Rahova pentru a fi  transferat mai uşor în Capitală, atunci când va fi chemat să dea declaraţii în dosarele în care mai este anchetat.

Și fostul lider PSD şi-a exprimat preferinţa de a rămâne încarcerat la Rahova, pentru a putea fi vizitat mai uşor de apropiaţi şi de rude.

Sorin Dumitraşcu, liderul sindicatului angajaţilor din penitenciare: „Criteriul preferinţei deţinutului este pe ultimul loc. Membrii comiei au luat în considerare că acest deţinut Liviu Dragnea mai are alte afaceri judiciare în Capitala pentru care va fi transportat destul de des la audieri sau la judecată.”

Acesta va fi mutat într-o celulă normală, unde va avea patru sau șase colegi.

“Va fi mutat într-o altă cameră, dar cel mai probabil cu alţi deţinuţi vulnerabili, sau chiar singur aşa cum s-a întâmplat până acum. Stau singuri în aceste camere, au pat separat, cu saltea, lenjerie, pernă, acces la baie, aer şi tot ce le trebuie”, explică Sorin Dumitraşcu.

Liviu Dragnea va putea beneficia şi de 15 de zile de permisie, dacă se va comporta frumos şi va participa la activităţi. De asemenea, Dragnea va putea să muncească pentru a-și reduce pedeapsa.

Dragnea ar putea fi coleg cu Radu Mazăre. Acesta este închis tot la Rahova.