Simona Gherghe are o mare pasiune pentru schi, însă în ultimul timp nu a mai avut ocazia să se bucure de acest sport, pentru că a fost însărcinată, iar apoi a fost nevoită să se ocupe în totalitate de copii.

 

Însă după ce lucrurile s-au aranjat treptat în viața ei, artista s-a urcat în mașină și a plecat direct la munte.

 

Deși vedeta ar fi preferat să schieze la Sinaia, din cauza condițiilor meteo, aceasta a optat pentru pârtia de la Predeal, care se pare ca a fost cea mai bună decizie. Simona Gheorghe s-a bucurat de o pârtie liberă, de care a putut profita la maxim.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cam asa! Cateva ore la schi, in Predeal. As fi vrut sa merg in Valea Dorului, dar era viscol si nu mergeau instalatiile. A fost frumos! Ca dupa doi ani… ⛷❤️ #ski #fun #mypassion #winter #snow #predeal #mamadedoi #simonagherghe

O postare distribuită de Simona Gherghe (@simgherghe) pe

 

”Sunt foarte fericită pentru că am putut să ajung la schi. Aş fi vrut în Sinaia, dar vântul a bătut atât de tare şi am ajuns în Predeal, unde este foarte liber şi foarte fain. Recuperez cei doi ani în care nu am schiat. Faţa mea de om fericit”, a spus Simona Gherghe pe Instgram.

Fiind foarte apropiată de fanii săi, Simona Gherghe a decis să împărtăşească cu aceştia mai multe imagini de senzaţie din vacanţa de la munte. Urmăritorii nu au stat pe gânduri și au reacționat imediat la postările vedetei.

 

 


Citește și: