Grupul fondat de Jeff Bezos a depășit pragul simbolic de 1.000 de miliarde de dolari, după ce prețul acțiunii a atins 2.050,27 dolari pe Wall Street, la scurtă vreme după ce Apple a ajuns la acelaşi prag. Averea lui  Bezos este estimată acum la circa 167 de miliarde de dolari. El deţine 78,9 milioane de acţiuni în grupul Amazon.

Întrebat de jurnaliști ce face atunci când primește o comandă greșită de la Amazon, Bezos a declarat că mai primește comenzi defectuase din când în când și că tratează aceste probleme în același mod în care le tratează și clienții, ceea ce implică solicitarea unei echipei de a scrie un studiu de caz pentru comanda greșită, identificarea motivelor care au dus la greșirea comenzii și recomandarea corecțiilor aplicate chiar la rădăcina problemei. Bezos consideră că această metodă folosită de Amazon pentru identificarea și soluționarea problemelor dă rezultate bune: „Așa că atunci când rezolvi o problemă, nu o rezolvi doar pentru un client, ci o rezolvi pentru fiecare client și acest proces este o parte gigantică din ceea ce facem”, a spus Bezos.

Pentru a rezolva problemele comenzilor Amazon, Bezos formează mai întâi o echipă pentru a face un studiu de caz pe baza problemei. Există mai multe motive pentru care acest lucru este eficient. Condițiile și circumstanțele legate de problemele ce apar cu comenzile Amazon sunt complexe și variate. Formând un studiu de caz, echipa trebuie să analizeze aceste circumstanțe și să le prezinte clar în scris. 

Mai mult, identificarea problemei chiar de la rădăcină poate reduce drastic apariția acesteia și astfel crește foarte mult potențialul de a o elimina complet – sau de a descoperi cauzele mult mai repede.  Ultima parte în soluționarea problemei ține de echipa care se ocupă de caz, aceștia fiind nevoiți să caute soluții pentru fiecare problemă cu care se întâlnesc. 

Fondatorul companiei Amazon, are o avere de 112 miliarde de dolari, cu aproape 40 de miliarde mai mult decât anul trecut. 
Imperiul lui Bezos se întinde dincolo de Amazon şi Whole Foods. În afară de preluarea magazinelor Whole Foods pentru 13,7 miliarde de dolari, Amazon a făcut şi alte achiziţii, cum ar fi retailerul online de încălţăminte Zappos şi site-ul de streaming video Twitch.   Miliardarul mai deţine Bezos Expeditions, care administrează investiţiile de capital ale acestuia, cum ar fi cele în acţiuni Twitter, Workday, Business Insider şi Stack Overflow. Bezos a mai investit 1 milion de dolari în acţiuni Google în 1998, iar compania sa privată Nash Holdings a cumpărat ziarul „The Washington Post“ în august 2013, pentru 250 de milioane de dolari.