În timpul evenimentelor oficiale, de cele mai multe ori, Dan Barna pare să fie mai preocupat de telefonul său mobil decât de ce se întâmplă în jurul său. Liderul USR PLUS a fost surprins de mai multe ori în timp ce se holba la dispozitivul personal, făcând de cele mai multe ori fotografii și clipuri video. Ultimul incident de acest gen a avut loc chiar miercuri, în timp ce Ioana Mihăilă, propunerea PLUS pentru postul de ministru al Sănătății, era investită în funcție.

Dan Barna nu se dezlipește de telefon

Inquam Photos / Octav Ganea

Se pare că liderul usr-ist vrea să își imortalizeze mereu propriile amintiri astfel că nu se dă în lături să își folosească telefonul din dotare în orice împrejurare. Mai mult, același lucru s-a întâmplat și la conferința de presă de după, când a fost surprins în aceeași impostază, cu telefonul în mână.

Inquam Photos / Octav Ganea

Ce face exact nu știm, însă copreședintele USR PLUS, Dan Barna, pare extrem de concentrat în acele momente. Gestul politicianului pare greșit, mai ales în comparație cu colegii săi care măcar în aceste momente, mai ales cele televizate sau fotografiate de presă aleg să renunțe la dispozitivele personale.

Recent, în timpul unei numiri care a ridicat o serie de întrebări, după ce o persoană fără experiență a fost propunerea USR PLUS pentru funcția de vicepreședinte al ANAF, Barna a recunoscut că în trecut a vândut semnal de cablu în blocuri.

„Și eu am vândut semnal de cablu în blocuri în perioada studenției. Puteți spune și despre mine că am vândut cabluri. Nu văd de ce ar fi rușinos sau în ce măsură vânzătorii de telefoane mobile sunt persoane care ar trebui să le reproșăm”, a declarat Dan Barna.

Biroul Național al USR l-a propus în funcția de vicepreședinte ANAF pe Emil Sămărtinean, un consultant pentru IMM-uri în vârstă de 37 de ani, ale cărui business-uri cumulează o cifră de afaceri de 50.000 de euro, deși instituția pe care o va coordona gestionează sume ce se ridică la sute de miliarde de lei.

Sursă foto principală: INQUAM Photos, George Călin,

Sursă foto articol: Inquam Photos / Octav Ganea