Ce a făcut Dincă cu Alexandra? Răspunsul care va șoca întreaga Românie

Alexandru Cumpănașu a fost prezent la ultimul termen în procesul de la Caracal pe post de martor. Unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele răpite de Gheorghe Dincă în vara anului 2019, a oferit un interviu pentru DC News în care a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat la proces și despre întrebarea pe care i-a pus-o monstrului din Caracal.

Așadar, Cumpănașu precizează că l-a întrebat pe Gheorghe Dincă ce a făcut, de fapt, cu Alexandra. Drept răspuns, acesta a spus că își rezervă dreptul să facă declarații doar la finalul procesului.

„În urma audierii de astăzi, am obținut de la Dincă un răspuns care – consider eu – șochează întreaga țară. Întrebarea a fost: Ce a făcut cu Alexandra? Iar răspunsul lui Gheorghe Dincă a fost că își rezervă dreptul să facă declarații doar la finalul procesului, care poate fi peste un an, doi ani sau trei. L-am abordat mai dur și i-am spus: dacă ar fi de bună credință și spune că nu le-a omorât, atunci să spună acum, nu peste un an și jumătate, doi ani. Doamna președinte a intervenit, precizând că e dreptul lui să facă declarații și precizări la finalul procesului”, a explicat Alexandru Cumpănașu.

Reacție de revoltă din partea bunicului Luizei Melencu

În continuarea interviului, unchiul Alexandrei Măceșanu a precizat că bunicul Luizei Melencu a avut o reacție de revoltă atunci când a aflat că va fi prezent la proces.

„Eu am fost citat ca martor de către instanță. Eram chemat, nu am cerut eu să fiu prezent în calitate de membru al familiei. Membrii familiei se aprobă de către judecător sau grefier – eu așa știu procedura. De aceea mie mi s-a permis de îndată, pentru că eram citat și eram așteptat. În rest, afirmațiile calomnioase la adresa mea le interpretez ca pe un mod de manifestare ale unor sentimente de suferință. Nu consider că ar trebui procedat în acest mod și în momentul în care încercam să aflăm adevărul”, a declarat Alexandru Cumpănașu, pentru sursa anterior menționată.

”Înțeleg acest lucru”

El a mai spus că mama Luizei Melencu a venit la el și la Teodora, mama Alexandrei, și a precizat că nu este de acord cu comportamentul pe care îl are bunicul Luizei Melencu. Alexandru Cumpănașu a mai spus că înțelege, într-un fel, suferința bunicului Luizei.

„Pot să vă spun că doamna Melencu a venit la mine și la Teodora. Mi-a spus că dumneai nu este de acord cu comportamentul lui, că înțelege că suntem în aceeași echipă, și că îmi mulțumește pentru ce am făcut în acest caz. Este un episod pe care eu l-am tratat cu indiferență pentru că așa cred că este corect. Dacă dânsul suferă foarte mult și simte nevoia să se manifeste față de anumite persoane într-un fel, înțeleg acest lucru, dar, dacă voi acționa, voi acționa instituțional”, a mai spus Alexandru Cumpănașu

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea