Potrivit unor surse judiciare, el aflase încă de vineri de ultimele probe adunate şi că urma să dea explicaţii luni în legătura cu acestea. De asemenea, sursele susţin, conform Agerpres, că fuseseră ridicate toate contractele de achiziţii dar şi aduse probele efectuate în legătură cu substanţele, iar Dan Condrea trebuia să dea explicaţii anchetatorilor. 

Parchetul General va prelua, luni dimineaţă, ancheta privind accidentul rutier în care şi-ar fi pierdut viaţa patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Un procuror de la Parchetul Buftea a efectuat, duminică seara, cercetarea la faţa locului, iar anchetatorii au ridicat probe. Dosarul va fi preluat de procurorul care investighează şi cazul dezinfectanţilor diluaţi din spitale, în care Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare. 

Maşina în care s-ar fi aflat Condrea mergea cu o viteză de aproximativ 150 de kilometri pe oră, potrivit unei declaraţii făcute de un martor la faţa locului. De asemenea, un martor în cazul accidentului a fost audiat duminică de poliţişti, urmând ca în cursul serii să fie audiată încă o persoană, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov. 

Potrivit acesteia, maşina implicată în accident a fost sigilată şi urmează să fie supusă unei expertize. Ea a susţinut că accidentul s-a produs pe drumul dinspre Corbeanca spre Buftea. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, iar pe şosea oamenii legii nu au găsit urme de frânare. 

''Luăm în calcul orice ipoteză. Autoturismul a fost sigilat. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, conform documentelor găsite în afara autoturismului. Nu putem confirma identitatea acestuia, urmează proba ADN. Şoferul era decedat când au ajuns poliţiştii la faţa locului. O femeie a venit pentru a-l identifica. Există doi martori, un biciclist şi un şofer care a fost depăşit de victimă. A fost audiată o persoană, urmează cealaltă persoană. Evenimentul a fost sesizat la 18,47. S-a efectuat cercetarea la faţa locului. Expertiza auto urmează să stabilească viteza cu care rula şi alte detalii care ar putea duce la cauza accidentului. Luăm în calcul şi varianta sinuciderii'', a adăugat oficialul IPJ Ilfov.