Direcția de Taxe și Impozite Craiova i-a trimis unui fost antrenor de tenis de masă, mort de doi ani, o înștiințare de plată pentru că nu și-ar fi achitat asigurarea obligatorie a locuinței. Cea care s-a trezit în cutia poștală cu documentul este chiar văduva acestui.

“Noi am fost şocaţi când am văzut asta. Noi am avut grijă să facem succesiunea după soțul meu la scurt timp după decesul acestuia. Practic, locuința figurează acum pe numele meu. Nu înțeleg cum este posibil așa ceva și nici ce trebuie să fac pentru a îndrepta această eroare”, a explicat Irina Bobocică, soția craioveanului amendat, potrivit cancan.ro

Mihai Bobocică, antrenorul lotului de juniori III a naționalei de tenis de masă a României a murit în 2017 într-un accident rutier. Antrenorul se îndrepta spre Mioveni, unde urma să participe la un concurs de tenis de masă, la volanul unui autoturism Seat care a fost lovit de autotren.

Şoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în Dâmbovița, a fost transportat, conștient, cu dureri la membrele inferioare, la UPU Slatina.