„La întâlnirea cu premierul Ludovic Orban și primarul ales Nicusor Dan am prezentat și câți bani are PMB la 30 septembrie în cont. Sunteți pregătiți? 10,8 milioane lei.

De aceea am spus că sunt elegant când vorbesc de o situație dificilă și am promis că mă voi implica pentru a rezolva problemele bucureștenilor”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Ministrul Finanţelor s-a întâlnit cu Nicuşor Dan şi Ludovic Orban

Nicuşor Dan a spus că viitoarea administraţie a municipiului Bucureşti va colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafaţă, şoseaua de centură sau centura verde a Capitalei.

„Gestionarea Primăriei Capitalei este o chestiune extrem de serioasă. În momentul acesta, o primărie în faliment, o primărie cu probleme structurale uriaşe pe ce înseamnă trafic, poluare, clădiri cu risc seism, termoficare – energia mea în perioada imediat următoare se va dedica Bucureştiului”, a spus Nicuşor Dan.

Nicușor Dan închide tot

Nicușor Dan a lăsat bucureștenilor o urmă de speranță, arătând că există o posibilitate pentru ca atmosfera specifică târgurilor de Crăciun să nu dispară cu totul din București. Dar Primăria Generală condusă de el nu va aloca niciun ban.

Nicușor Dan i-a anunțat miercuri pe bucureșteni că trebuie să meargă ”prin vecini” dacă vor să se bucure de atmosfera feerică a Sărbătorilor de Crăciun.

El a făcut precizări foarte clare în legătură cu faptul că nu are de gând să mai organizeze un Târg de Crăciun în Capitală!

Astfel, Primăria Generală condusă de Nicușor Dan nu va mai aloca bani pentru Târgul de Crăciun sau de Paşti, motivația constând în faptul că situaţia economică este una dificilă, iar banii trebuie direcţionaţi către urgenţe.

”Dacă ai doi copii la şcoală şi nu-ţi ajung banii, nu te duci în vacanţă în Dubai. Cam asta e ce trebuie să facem. Suntem într-o situaţie economică dificilă şi trebuie să direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele”, a declarat Nicușor Dan, potrivit gandul.ro

Totuși, Nicușor Dan a lăsat bucureștenilor o urmă de speranță, arătând că există o posibilitate pentru ca atmosfera specifică târgurilor de Crăciun să nu dispară cu totul din București.

”E posibil să avem târguri private. Dar să alocăm bani din partea Primăriei pentru astfel de evenimente, foarte puţin probabil. Trebuie să ducem banii către chestiuni esenţiale”, a precizat el, arătând că urgențele, din punctul său de vedere, sunt termoficarea și poluarea.