Cîrstoiu, atac la Nicușor Dan

Cîrstoiu a argumentat că, deși este competent în domeniul matematicii, este considerat un repetent în ceea ce privește gestionarea eficientă a orașului.

Cătălin Cârstoiu a menționat pe Facebook că Bucureștiul se dezvoltă acum într-un ritm lent, extrem de încet. El a remarcat că în trecut au existat primari competenți, dar și administratori care nu au reușit să facă față sarcinilor. De asemenea, a subliniat că au existat primari onești, dar neprofesioniști, precum și primari competenți, dar corupți. Cârstoiu a adăugat că cei corupți au fost condamnați, în timp ce cei neprofesioniști ar trebui să fie înlocuiți.

”Bucureştiul se dezvoltă acum încet, foarte lent, extrem de lent. Am avut primari buni, dar şi administratori care au nimerit pe uşa greşită. Am avut şi primari cinstiţi, dar incompetenţi, cât şi primari competenţi, dar hoţi. Hoţii au fost condamnaţi, incompetenţii trebuie schimbaţi”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Cătălin Cârstoiu.

Acesta susţine că, sub conducerea lui Nicuşor Dan, Clotilde Armand şi USR, ”oraşul e murdar, neîngrijit, blocat, poluat, lipsit de viziune”.

Cătălin Cîrstoiu a exprimat că situația se deteriorează constant. El a sugerat că Nicușor Dan ar trebui să renunțe la funcție din cauza incompetenței în conducere, lipsa abilităților de comunicare și incertitudinea în luarea deciziilor. Cîrstoiu a subliniat că, deși este activ în domeniul organizațiilor neguvernamentale, Dan nu este capabil să ofere soluții pentru problemele orașului și este depășit de acestea.

El a adăugat că Dan nu are experiență în conducerea echipelor sau în organizare și că, deși este talentat în matematică, este evident că nu are aptitudini în management. Cîrstoiu a avertizat că orașul nu poate rămâne în așteptare și că este necesar să se ia măsuri pentru a evita pierderea a încă 4-8 ani, sugerând că Bucureștiul poate face progrese semnificative dat fiind importanța și dimensiunea sa.

Domnul Dan trebuie să plece

”Merge de la o zi la alta. Domnul Dan trebuie să plece pentru că nu ştie să conducă, nu ştie să comunice, nu ştie ce să facă. Este un bun ong-ist, dar un primar incapabil să ofere soluţii, un primar depăşit complet de marile şi micile probleme ale oraşului. Nu a condus niciodată echipe, nu ştie să organizeze. Este un bun matematician premiant, dar repetent la management. Oraşul, ca şi spitalul, nu stă să aştepte pe nimeni. Putem să mai pierdem 4-8 ani, să rămânem pe loc sau să facem un salt uriaş înainte, aşa cum este în puterea unui oraş de dimensiunea şi importanţa Bucureştiului”, a mai scris Cîrstoiu.

Acesta spune că doreşte să schimbe Capitale ”din temelii”.

”Sunt un om corect şi vreau să schimb Capitala României din temelii. Nu vin să cârpesc, vin să fac din Bucureşti o mare metropolă europeană”, a mai transmis candidatul PSD-PNL.