Marcel Ciolacu prezice finalul Guvernului condus de Florin Cîțu. Liderul PSD susține că, în opinia sa, Guvernul va mai rezista doar până în momentul în care ”românii vor ieși cu furcile și îi vor alunga”.

Totodată, el susține că are nu are niciun dubiu în legătură cu atitudinea oamenilor față de actuala guvernare.

Întrebat, marţi seară, în cadru unei intervenţii telefonice la România TV, cât crede că va mai rezista actualul Guvern în funcţie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a dat un răspuns foarte clar.  “Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”, a spus Ciolacu.

În același timp, liderul PSD a criticat aspru decizia luată de Guvern privind transformarea Spitalului Foişor în unitate pentru patologia COVID, dar şi decizia actualei majorităţi politice din Parlament de a respinge, în Senat, constituirea unei comisii de anchetă cu privire la situaţia acestei unităţi medicale.

Doar românii pot înlătura Guvernul 

El a mai adăugat că până ce românii nu vor lua inițiativă și vor ieși în stradă, Guvernul va renunța și nu va pleca de la Palatul Victoria.  “Categoric, până la urmă lumea va ieşi în stradă şi îi vor îndepărta”, a adăugat Marcel Ciolacu.

De menționat este faptul că, declarațiile liderului PSD Marcel Ciolacu vin în contextul în care, în cursul zilei de marți, Senatul a respins, proiectul de hotărâre prin care grupul senatorilor AUR solicită înfiinţarea comisiei de anchetă referitoare la organizarea acţiunii de evacuare şi transfer al pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”.

În cadrul ședinței de la Senat, senatorul PSD, Robert Cazanciuc a încercat să îi convingă pe senatori să nu ia o astfel de decizie, însă a fost total ignorat.

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu